Milieuvriendelijke villa's dichtbij het strand in Denia Alicante

Dénia
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 90 m² • ref: ALC-00910-36146
€ 317.000
Moderne, milieuvriendelijke villa's met 2 slaapkamers en 3 slaapkamers dichtbij het strand in Denia Alicante

Luxe moderne villa gelegen in Denia, een betoverende kustplaats aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje. Beroemd om zijn historische kasteel, pittoreske stranden en het heerlijke mediterrane klimaat, biedt Denia milde winters en hete zomers, waardoor het een paradijs is voor zonaanbidders. De stad ligt langs de kustlijn en biedt een prachtig uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee. Met zijn rijke geschiedenis, waaronder het imposante kasteel, musea en belangrijke bezienswaardigheden, spreekt Denia mensen aan die geïnteresseerd zijn in culturele onderdompeling.

Villa's te koop in Denia, Alicante, beschikken over een toplocatie, op slechts een steenworp afstand van het strand en essentiële voorzieningen. Gelegen op slechts 7 km van Camping Pepe Playa de Oliva, 11 km van het centrum van Denia en slechts 11,5 km van de weelderige 18-holes golfbaan La Sella, bieden ze gemakkelijke toegang tot recreatieve activiteiten. Bovendien zorgt de nabijheid, op 104 km, van de internationale luchthaven van Alicante, voor gemakkelijke reisverbindingen.

Deze gemeenschap geeft prioriteit aan ecologische duurzaamheid, waarbij het project innovatieve strategieën omvat zoals het verzamelen, kanaliseren en hergebruiken van regenwatersystemen om een levendig duurzaam ecosysteem te creëren. Verfrissende tuinen met inheemse soorten die minimaal onderhoud vergen, uitgebreide fotovoltaïsche panelen voor de opwekking van energie door eigen verbruik en meerdere oplaadstations voor elektrische voertuigen versterken het milieuvriendelijke ontwerp nog verder. De gemeenschappelijke ruimtes ademen een natuurlijke en uitnodigende sfeer uit en bieden perfecte plekken om te wandelen, sporten en vooral fietsen. Ervaar een unieke levensstijl in onze woongemeenschap, waar elk detail is ontworpen voor uw comfort en plezier. Dompel jezelf onder in het verkwikkende zwembad, train in de sportschool, kom tot rust in de sauna en creëer onvergetelijke herinneringen met dierbaren in de sociale club.

In deze moderne villa's beschikt u, afhankelijk van het model, over twee of drie slaapkamers en badkamers, met een ruime open keuken en eetkamer, en een flinke woonkamer.


ALC-00910

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven90 m²
Totaal90 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Sauna

Dénia

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens