Aritzo – 4 eenheden Uitstekende investering

Aritzo, Via Antonio Maxia, 20, 08031 Aritzo NU, Italy
Huis met appartementen • 12 kamer(s) • 8 bed. • 4 bad. • 295 m² • Tuin-niveau
€ 389.000

Welkom in Aritzo, een bergdorp omgeven door bossen in het centrum van Sardinië, ooit de zetel van de sneeuwhandel, tegenwoordig een belangrijk toeristisch centrum met ambachtelijke en culinaire tradities.

Hier, in deze prachtige bergomgeving, bieden wij u een recente structuur, gerenoveerd in 2019, bestaande uit vier onafhankelijke en volledig en goed ingerichte wooneenheden.

Het pand, gerenoveerd voor investeringsdoeleinden vanwege de grote vraag naar huur, wordt nu voornamelijk in blokken verkocht.

Appartement 1, Hazelnoot. Deze unit, een eenkamerappartement van 50m² interieur, bestaat uit een keuken met open haard, opklapbaar tweepersoonsbed, badkamer en een handige berging. Buiten biedt het, naast de walnoten- en kastanjetuin, een eigen patio met een prachtig uitzicht over de stad en een overdekte ruimte met een barbecue.

Appartement 2, Kastanje. Grote unit van 85m², hier bij de ingang worden we verwelkomd door een grote woonkamer met open keuken, open haard en pelletkachel, twee grote slaapkamers, twee badkamers en twee panoramische balkons met uitzicht op de stad. Buiten is er een eigen tuin, gedeeltelijk overdekt, uitgerust met een buitenoven en barbecue.

Appartement 3, Ciliegio. Ruime unit van 85m² met entree op de begane grond, waar we een grote woonkamer vinden met open keuken, open haard en pelletkachel, twee grote slaapkamers, twee badkamers en aan de achterkant, op de derde verdieping, twee panoramische balkons met uitzicht op de stad.

Appartement 4, Holly. Ook hier verwelkomen de 85m² ons een grote woonkamer met open keuken, open haard en pelletkachel, twee grote slaapkamers, twee badkamers.

Alle units worden volledig gemeubileerd verkocht zoals op de foto's te zien is.

De verkoop van individuele eenheden is voorzien, met name appartementen 3 en 4 zijn beschikbaar om afzonderlijk te worden gekocht.

Kom en ontdek de betovering van Aritzo en geniet van het comfort van deze prachtige bergresidenties.

Ruimten

Kamers12
Slaapkamers8
Badkamers4

Oppervlakken

Leven295 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Beveiliging
Eetruimte
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Tuin
Wasmachine

Via Antonio Maxia, 20, 08031 Aritzo NU, Italy, Aritzo

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar2020
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens