Huis voor Kopen in Quarteira, Portugal

Quarteira
Vastgoed • 8 kamer(s) • 8 bed. • 285 m² • ref: TAAR2329VS
€ 2.100.000
Welkom in uw droomretraite in het hart van het paradijs! Genesteld in een uitgestrekte 3500 vierkante meter weelderig, ongerept land, is deze kolossale Rancho Villa met 8 slaapkamers een schat die wacht om ontdekt te worden.

Met een eigen watervoorziening is deze woning een zelfvoorzienende oase en biedt u een ongeëvenaard niveau van rust en onafhankelijkheid. Het potentieel hier is enorm, wachtend op jouw creatieve touch om het tot leven te brengen.

Als je het terrein betreedt, verdwijnt de wereld en word je begroet door het glinsterende blauwe juweel van een zwembad, dat je uitnodigt om een verfrissende duik te nemen of te genieten van de mediterrane zon. De uitgestrekte tuin is een canvas van eindeloze mogelijkheden, perfect om buiten te dineren, 's middags te picknicken of gewoon te genieten van de sereniteit van de natuur. Binnenin is de

De begane grond ontvouwt zich tot een lichte en ruime leefruimte die moeiteloos overloopt in de tuin, waardoor de grenzen tussen binnen- en buitenleven vervagen. Vijf slaapkamers, waarvan twee en-suite, zijn zorgvuldig op dit niveau gesitueerd, wat zorgt voor comfort en gemak voor iedereen.

Ga naar boven en je ontdekt nog drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen leefruimte heeft en een ontzagwekkend panoramisch uitzicht op het weelderige groene bos. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de symfonie van vogelgezang en het geritsel van bladeren.

Deze woning is niet zomaar een huis, het is een canvas voor uw dromen. Of je nu een uitje met het gezin, een boetiekhotel of een rustig retraitecentrum voor yogaliefhebbers voor ogen hebt, het potentieel is grenzeloos.

Hoe zit het met de locatie? Gewoonweg onverslaanbaar! U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van wereldberoemde golfbanen zoals Quinta do Lago, Vale do Lobo, Vilasol en Vilamoura, waardoor dit een paradijs voor golfers is.

Laat deze kans niet door je vingers glippen. Neem vandaag nog contact met ons op om uzelf onder te dompelen in de pracht van deze woning en op reis te gaan om uw dromen waar te maken. Uw oase van mogelijkheden wacht op u!

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers8

Oppervlakken

Leven285 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Quarteira

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bos
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens