Huis voor Kopen in Valbonne, Frankrijk

Valbonne
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 200 m² • ref: 1513846
€ 2.650.000
iad France - Houyem Moeller biedt: 'Provençaalse boerderij uit 1736 met het mooiste uitzicht op Valbonne, verwarmd zwembad en terras in de schaduw van honderd jaar oude olijfbomen'

Deze Provençaalse boerderij uit vervlogen tijden biedt een perfecte harmonie tussen verleden en heden, gelegen in het hart van de prachtige landschappen van Valbonne. Ontdek een plek waar historische authenticiteit samengaat met modern comfort om een uitzonderlijke woning te creëren.

Belangrijkste kenmerken:

Communicerende keuken en eetkamer: De keuken is voorzien van een open haard, een wasruimte die allemaal uitkomt op het terras met uitzicht op het dorp en de heuvels.

Woonkamer met een prachtige Provençaalse open haard en een boekenkast die een vloeiende en lichte leefruimte creëert, ideaal voor momenten van gezelligheid.

4 slaapkamers met eigen badkamer: Elke slaapkamer biedt volledige privacy met een eigen en-suite badkamer en inloopkast, wat zorgt voor comfort en gemak.

Verwarmd zwembad: Neem een duik in een verwarmd zwembad, genesteld in het hart van een weelderige tuin, dat een perfecte ontspanningsruimte biedt om het hele jaar door van het mediterrane klimaat te genieten.

Schaduwrijk terras: Geniet van momenten van gezelligheid op een prachtig schaduwrijk terras, ideaal voor maaltijden in de buitenlucht, avonden met vrienden of gewoon om het panoramische uitzicht op het dorp Valbonne te bewonderen.

Parkeerplaats: Deze woning beschikt ook over verschillende parkeerplaatsen, waardoor de bruikbaarheid en veiligheid van uw voertuigen wordt gegarandeerd.

Ideale locatie:
Genesteld in een ongerepte omgeving en in een zeer gewilde omgeving, biedt deze boerderij absolute privacy terwijl het op een steenworp afstand ligt van de voorzieningen en charmes van het beroemde dorp Valbonne. Verken de schilderachtige steegjes, ontdek de bruisende Provençaalse markten en laat u verleiden door de authentieke levensstijl van de Franse Rivièra.

Activa:
- Verwarmd zwembad
- Omkeerbare airconditioning
- Automatische bewatering
- Automatische poort
-Carport
-Panoramisch
- Absolute rust
- Uitstekende staat

Mogelijkheid om het naburige pand van 1067m2 te verwerven tegen een onverslaanbare prijs, wat u de mogelijkheid zou kunnen bieden om een uitbreiding van de Mas met een bijgebouw te creëren. Bouwvergunning geaccepteerd, of laat de vrije keuze aan uw verbeelding.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE D-index 209 en KLIMAATKLASSE B-index 6. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Houyem Moeller EI (ID 81014), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Grasse onder het nummer 889916912, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren3
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven200 m²
Kavel1539 m²
Airconditioning
Parkeerplaats
Zwembad

Valbonne

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht op de heuvels
TypeHuis
Bouwjaar1800
Energie-efficiëntiegraad
D
209
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
6