LUXE VILLA MET 7 SLAAPKAMERS, ZWEMBAD EN PANORAMISCH UITZICHT OVER DE RIVIER DE DOURO

Vila Nova de Gaia, R. Q.ta dos Cubos 484, 4430 Vila Nova de Gaia, Portugal
Privélandhuis • 7 kamer(s) • 7 bed. • 9 bad. • 683 m² • Met halve verdiepingen • ref: 125911059-5
€ 1.500.000

Prachtige villa met 7 slaapkamers gelegen in Quinta dos Cubos, aan de serene oevers van de rivier de Douro, in Oliveira do Douro, Vila Nova de Gaia. Deze exclusieve woning biedt een luxe en comfortabele woonervaring met een vleugje elegantie aan de rivier.

Met in totaal 7 slaapkamers, 9 badkamers en een ruime garage voor maximaal 6 auto's, combineert deze villa verfijning met bruikbaarheid. Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt met een prachtig uitzicht op de rivier de Douro, terwijl u geniet van een kopje koffie op uw eigen terras.

De locatie van deze woning is werkelijk uniek, met directe toegang tot de rivier de Douro, zodat u kunt genieten van wateractiviteiten en ontspannende momenten aan de rivier wanneer u maar wilt. Bovendien voegt de nabijheid van de Freixo-brug een extra gemak toe om door de stad te reizen.

Met een royaal perceel van 3212m2 en een bruto bouwoppervlakte van 901m2 biedt deze villa zowel binnen als buiten voldoende ruimte. U kunt genieten van verzorgde tuinen, buitenspeelplaatsen en zelfs ruimte voor entertainment.

De omgeving staat vol met bezienswaardigheden, van luxe restaurants tot pittoreske wijngaarden, waar u de beste wijnen van de Douro-regio kunt proeven. Bovendien zijn de adembenemende panoramische uitzichten langs de rivier de Douro en de stad Porto gewoonweg ongeëvenaard.

Wonen in een woning aan de rivier biedt tal van voordelen, van de sereniteit en rust die alleen water kan bieden, tot het adembenemende uitzicht en het gevoel van privacy en exclusiviteit. Deze villa met 7 slaapkamers in Quinta dos Cubos is meer dan alleen een huis, het is een luxueus toevluchtsoord waar u onvergetelijke herinneringen kunt creëren met uw familie en vrienden, terwijl u geniet van het beste dat het leven aan de rivier te bieden heeft.

Mis deze kans niet en kom deze luxe woning bekijken!

Ruimten

Kamers7
Vloeren3
Slaapkamers7
Badkamers9
Appartementen1
Parkeerplaatsen (binnen)1
Parkeerplaatsen (buiten)3

Oppervlakken

Leven683 m²
Kavel3212 m²
Garage
Tuin

R. Q.ta dos Cubos 484, 4430 Vila Nova de Gaia, Portugal, Vila Nova de Gaia

Panoramisch weergave op stad
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
ReputatieZeer luxe
BouwtypeBeton
OmgevingRustig
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens