ELEGANTE HALFVRIJSTAANDE VILLA IN PLESIO (COMO)

Plesio, Via per Barna
Halfvrijstaand • 1 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • Met halve verdiepingen
€ 340.000

Deze elegante halfvrijstaande villa te koop is gelegen in een exclusieve woonwijk, omgeven door het groen van de provincie Como, precies in de gemeente Plesio, in via Barna.

Gelegen in een rustig condominiumcomplex gebouwd in 2011 met een zwembad en tuin voor exclusief gebruik van de bewoners. De woning is een elegante halfvrijstaande villa van 72 m² ontwikkeld op 3 verdiepingen, die grote en comfortabele ruimtes biedt.

Vanaf de begane grond is er toegang tot de moderne en volledig uitgeruste open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Het is op maat ontworpen door de ambachtslieden van Habitare om te voldoen aan de behoeften van liefhebbers van koken en biedt voldoende ruimte om heerlijke gerechten te bereiden. Als u naar boven gaat, komt u in de lichte woonkamer, ingericht met stijl en aandacht voor detail. De woonkamer heeft directe toegang tot het terras, een gastvrije buitenruimte waar u kunt genieten van momenten van ontspanning in de open lucht en het uitzicht kunt bewonderen. Vervolgens bevindt zich op de bovenste verdieping het slaapgedeelte, bestaande uit twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De kamers zijn ruim, met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een gezellige sfeer ontstaat. Daarnaast beschikt het appartement over twee badkamers, elk voorzien van moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerking.

De oplossing wordt gecompleteerd door een exclusieve tuin, een serene en goed onderhouden omgeving waar u aangename momenten buiten kunt doorbrengen en een garage.

Deze woning vertegenwoordigt een buitengewone kans voor wie op zoek is naar een woning die wordt gekenmerkt door comfortabele ruimtes en hoogwaardige afwerkingen.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers2
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Totaal105 m²
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Intercom
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Via per Barna, Plesio

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
ReputatieHoog niveau
OmgevingRustig, Groen, Residentieel
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens