Appartement voor Kopen in Sierra Nevada, Spanje

Sierra Nevada
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 60 m² • ref: 45599/4365
€ 194.000
Kun je je voorstellen dat je rechtstreeks van je appartement naar het Maribel-circuit gaat? En dan meteen terug van de skidag naar het verwarmde zwembad?

We presenteren een exclusief appartement, aan de voet van de pistes, in het hart van de Sierra Nevada, met onverslaanbare kwaliteiten en kenmerken. Gelegen in de wijk Media-Baja, op het Maribel-plein, naast het luxe hotel El Lodge.

Het appartement bestaat uit een slaapkamer met dromerig uitzicht en inbouwkasten, een complete badkamer met een onbeperkte warmwaterboiler, een woonkamer met grote ramen met een slaapbank, een ingebouwde kledingkast en een volledig uitgeruste kitchenette van de hoogste kwaliteit. Het ligt op de hoek, waardoor het vol licht is en een indrukwekkend uitzicht heeft op de pistes, de Plaza de Pradollano en Granada.

Het heeft ook een parkeerplaats op hetzelfde Maribel-plein en een kluisje om het materiaal op te bergen dat zo vervelend is om aan het einde van je skidag in huis achter te laten.

Aan dit alles moeten we toevoegen dat het deel uitmaakt van de meest luxueuze urbanisatie van het resort, niet alleen vanwege de kwaliteit van de materialen, maar ook omdat het een verwarmd zwembad, jacuzzi en Turks bad heeft, alleen en exclusief voor de bewoners. Aarzel niet, bel ons en wij informeren u vrijblijvend.

REF45599

De aangegeven adviesprijs is exclusief belastingen of aktekosten. Makelaarskosten niet inbegrepen. **De oppervlakken die op deze pagina worden vermeld, zijn beschrijvend en benaderend van aard. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven60 m²
Gemeubileerd
Lift
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Hot-tub
Parkeerplaats

Sierra Nevada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens