Nu beschikbaar! Appartement met 1 slaapkamer met lift en balkon met uitzicht op het park!

10551 Berlijn
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 43.24 m² • 2de verdieping • ref: 1516-FCB23
€ 275.000
Welkom in dit gezellige en uitnodigende appartement met 1 slaapkamer en balkon, gelegen in de levendige wijk Moabit in Berlijn. Het appartement heeft een modern en strak design, met grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht. Het balkon biedt een prachtig uitzicht op het park, perfect om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of 's avonds een drankje.

De leefruimte is open en luchtig, met een ruime slaapkamer en grote woon- en eetgedeeltes. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor koken een fluitje van een cent is. De badkamer van het appartement is voorzien van een douche en een wasmachine, elegante tegels en moderne armaturen.

Het appartement ligt in het hart van Moabit, op slechts een korte loopafstand van een scala aan trendy cafés, restaurants en winkels, waaronder de populaire Arminius Markthal. Het gebied is goed verbonden met de rest van de stad, met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en de belangrijkste snelwegen.

Mis de kans niet om van dit prachtige appartement met balkon uw nieuwe thuis te maken!

Ons First Citiz Berlin-team staat tot uw beschikking voor meer informatie over deze woning of voor een bezichtigingsafspraak / voor een gratis consult.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Voor dit aanbod wordt bemiddelingskosten betaald. Bij de ondertekening van een koopcontract voor deze woning is de makelaarscourtage ten bedrage van 3,57% (incl. 19% BTW) van de verkoopprijs van het notarisonroerend goed door de koper verschuldigd aan First Citiz GmbH.

Stadsdeel

Tiergarten-Moabit, in West-Berlijn, is een familie- en woonwijk, met tal van toeristische attracties. Het Tiergarten-park, een waar bos in de stad en een van de grootste parken van Berlijn, ligt tussen de Brandenburger Tor en de Siegessaule, een overwinningszuil die doet denken aan die van de Bastille. Het park heeft een enorme dierentuin, evenals verschillende meren en cafés. Langs de laan van 17 juni wordt wekelijks een gerenommeerde antiekmarkt gehouden, die veel Berlijners trekt. Dicht bij de Brandenburger Tor ligt het Duitse parlement, waarvan de glazen koepel contrasteert met het oude gebouw. Het is genesteld in het hart van een verbazingwekkende futuristische wijk aan de oevers van de rivier de Spree. Achter het park van Tiergarten ligt het beroemde kasteel van Bellevue, de residentie van de kanselier. Tiergarten is goed bereikbaar met verschillende metrolijnen en biedt gemakkelijke toegang tot andere delen van Berlijn.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Klaar om in te trekken!

Vlakbij de bekende Arminius Markthal!

Zonnig balkon met uitzicht op het park

Optimale indeling met aparte keuken

Toegang tot de lift

Goed ingericht appartement

Dicht bij Ring Bahn en U9 in Westhafen

Badkamer uitgerust met douche

Ruime entree

Goed onderhouden gebouw

Dicht bij voorzieningen

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven43.24 m²
Balkon
Lift

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op park
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens