PRESTIGIEUZE VILLA VERGIATE

Vergiate, 17 Via Paradiso
Villa • 8 kamer(s) • 7 bed. • 4 bad. • 600 m² • Begane grond
€ 1.690.000

In de prachtige natuurlijke omgeving van de gemeente Vergiate, in de provincie Varese, staat deze prachtige historische villa van meer dan 600 vierkante meter op 4 niveaus, omgeven door 2275 vierkante meter park met eeuwenoude bomen en een exclusief zwembad.

Het gebouw dateert uit het midden van de negentiende eeuw en is gelegen in een heuvelachtig gebied genaamd "Paradiso", een naam die is afgeleid van zijn bevoorrechte positie en verfraaid dankzij de aanwezigheid van boomgaarden, wijngaarden en bomen van grote waarde. In feite identificeerde de lokale traditie het gebied als een ideale plek die wordt aangeduid door de rust van de context en de schoonheid van het landschap en de groene gebieden.

Het pand werd in 2000 volledig gerenoveerd, een renovatie die de structuur vanaf het dak tot aan de begane grond volledig heeft aangetast, met als gevolg dat we vandaag de dag een definitieve en kant-en-klare oplossing hebben met houten ramen met dubbele beglazing, gecertificeerde elektrische, sanitair- en gassystemen en ook een lift die alle verdiepingen van het pand met elkaar verbindt. De totale oppervlakte van 2180 vierkante meter is verdeeld over meer dan 761 vierkante meter bouwgrond, 2275 vierkante meter privétuin, 366 vierkante meter gereserveerd voor garages, 600 vierkante meter hoofdgebouw en 145 vierkante meter bijgebouw.

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers7
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (binnen)4

Oppervlakken

Leven600 m²
Kavel2275 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Lift
Tuin
Zwembad

17 Via Paradiso, Vergiate

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens