Huis voor Kopen in Porto Santo Stefano, Italië

Porto Santo Stefano
Villa • 18 kamer(s) • 4 bad. • 470 m² • Begane grond • ref: CBI007-964-30320
Prijs op aanvraag
Porto Santo Stefano, Loc. Lividonia

In de beroemde Toscaanse badplaats Monte Argentario, prachtige luxe villa gelegen op een panoramische locatie met uitzicht op de zee.

De elegante residentie, gelegen in een exclusieve context die vanaf de panoramische weg uitkijkt over de kristalheldere zee van de Argentario, lijkt meesterlijk op te gaan in het omringende landschap en creëert een ongelooflijk continuüm tussen architectuur en de kleuren van de natuur.

Bij het betreden van het pand is het mogelijk om het ongelooflijke panorama te observeren in de richting van de Golf van Talamone, het Maremma-park en, op heldere dagen, de kust van Castiglione della Pescaia en Corsica.
De villa heeft een bewegende indeling: de voordeur leidt naar een woonkamer en een studeerkamer met uitzicht op zee; Aangrenzend vinden we de wasruimte en een dubbele serviceruimte met badkamer. Buiten deze verdieping biedt een magische wintertuin momenten van ontspanning met uitzicht op de zee in elk seizoen.
Het hoofdslaapgedeelte bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers en twee grote kledingkasten. Als we afdalen naar de woonkamer, vinden we nog een slaapkamer met badkamer, dubbele woonkamer gekenmerkt door openslaande deuren met uitzicht op de buitenkant en de zee en elegante marmeren open haarden, een grote eetkamer en een intieme eetkamer, keuken met gewelfd bakstenen plafond.
Los van de hoofdvilla is een mooi bijgebouw met badkamer en onafhankelijke toegang vanaf de terrassen.

Gerangschikt in traditionele terrassen die typisch zijn voor de kust van het voorgebergte en die aflopen naar de zee, vinden we de grote gazontuin die verschillende ontspanningsruimtes biedt: romantische terrassen en barbecueplaatsen, ligweide en pergola's waar u kunt genieten van de rust van de plaats in een sfeer die verbaast, fascineert en betovert.

Gastvrij en comfortabel, deze buitengewoon panoramische luxe villa met uitzicht op de zee van de Toscaanse archipel, biedt alle comfort in de absolute privacy van uw eigen huis.

Een grote garage maakt het aanbod compleet, evenals voldoende parkeergelegenheid buiten. Mogelijkheid om een zwembad te bouwen.

Ruimten

Kamers18
Vloeren2
Badkamers4

Oppervlakken

Leven470 m²
Airconditioning
Balkon
Garage
Internet
Terras
Tuin

Porto Santo Stefano

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Energie-efficiëntiegraad
G