Huis voor Kopen in Loro Ciuffenna, Italië

Loro Ciuffenna
Villa • 30 kamer(s) • 22 bad. • 1500 m² • ref: CBI007-18-30323
Prijs op aanvraag
MOOI COMPLEX IN HET HART VAN HET TOSCAANSE PLATTELAND

Genesteld in het groene Toscaanse platteland, op een paar kilometer van Arezzo, herbergt dit landelijke dorp te koop een charmante boerderij.

Gelegen op een dominante positie boven de vallei van de rivier de Ciuffenna, biedt de residentie een spectaculair panoramisch uitzicht op het karakteristieke omringende landschap.
Het unieke van het pand is de karakteristieke structuur die typisch is voor Toscaanse dorpen en die degenen die het bezoeken zeker zal fascineren.
De structuur, verdeeld in verschillende gebouwen, is in de meest klassieke Toscaanse stijl, met elegante zichtbare stenen en metselwerk. De gebouwen bevinden zich aan de twee oevers van de beek en zijn met elkaar verbonden door een heel speciale brug die de beek oversteekt.

De natuurlijke bestemming voor dit type onroerend goed is de toeristische accommodatie, maar het is geschikt om te worden omgevormd tot zowel een wellnesscentrum als een ruimte om grote privé-evenementen te organiseren.

De centrale kern van het pand bestaat uit een hoofdgedeelte verdeeld in 19 appartementen, elk met een eigen terras, die terracotta vloeren en houten balken hebben die passen bij de rustieke stijl van het huis, geschikt voor iedereen die de schoonheid van het leven in nauw contact met de natuur wil herontdekken.
Een andere boerderij, gescheiden van het hoofdgebouw, verrijkt het pand met 4 appartementen.
Dezelfde typische en gastvrije omgeving is te vinden in het restaurant waar het nog steeds mogelijk is om het stuwmeer te observeren dat de doorgang van het water van de rivier de Ciuffenna mogelijk maakte. Het landgoed beschikt ook over een prestigieuze wijnwinkel met een selectie van lokale wijnen.

Rondom het pand is er een weelderige tuin van 8.000 vierkante meter, waarin het mogelijk is om in de open lucht te wandelen, suggestieve paden op en neer te gaan en spannende wandelroutes te volgen. Betoverende ontspanningsruimtes om en plein air te verblijven, naast de exclusieve sportaanhorigheden zoals een zwembad, een tennisbaan en een padelbaan, die het verblijf in dit resort uiterst aangenaam maken, zowel voor degenen die van absolute rust houden als voor degenen die de voorkeur geven aan sport en buitenactiviteiten.
Een grote parkeerplaats voor auto's completeert de buitenruimte van het charmante herenhuis dat te koop staat.

De residentie is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar veel privacy in een context van absolute landschappelijke schoonheid, zonder in te boeten aan de vele diensten die de nabijgelegen steden Arezzo, Siena en Florence te bieden hebben.

Ruimten

Kamers30
Badkamers22

Oppervlakken

Leven1500 m²
Airconditioning
Balkon
Garage
Gemeubileerd
Terras
Tuin

Loro Ciuffenna

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Energie-efficiëntiegraad
G