Instapklaar: 2 Kamer Appartement met Balkon naast Schlossstrasse

Berlijn
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 57.49 m² • 1de verdieping • ref: 1515-FCB23
€ 345.000
Ons nieuwste aanbod vindt u in de zuidelijke wijk Berlijn-Steglitz. Het gebied grenst aan zowel Tempelhof als Dahlem en biedt grote parken en bossen in de buurt voor liefhebbers van het buitenleven. Het Teltowkanaal loopt door het zuiden van Steglitz en is de perfecte plek voor weekend- en avondwandelingen. Voor degenen die van de stadssfeer houden, vind je een van de beste winkelcentra in Berlijn in Rathaus Steglitz, Das Schloss biedt alles, van designermerken tot jonge mode. De plaatselijke bioscoop is op loopafstand en heeft altijd een geweldig programma met goed geselecteerde foto's. Voor fijnproevers hoeft u niet verder te zoeken dan het plaatselijke steakhouse, dat eten van hoge kwaliteit levert, elke keer weer perfect geserveerd. De S-bahn Sudende biedt een directe verbinding met het stadscentrum.

Het appartement beschikt over twee kamers, een aparte keuken, een ruime badkamer en een grote loggia. De woonkamer is zeer licht met grote ramen die het appartement overspoelen met een overvloed aan natuurlijk licht. Een belangrijk hoogtepunt van het pand is de loggia, die een plek in de zon biedt, een ontspannende ruimte om 's ochtends te genieten van koffie of avondmaaltijden. De aparte keuken is ruim met ruimte voor zowel dineren als het bereiden van maaltijden. De badkamer heeft een ligbad en veel ruimte. De inkomhal biedt garderobe en schoenenopslag. Het gebouw is uitstekend onderhouden met een prachtige gemeenschappelijke tuin.

Het team van First Citiz Berlin geeft u graag meer informatie of regelt een bezichtiging.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Voor dit aanbod wordt bemiddelingskosten betaald. Bij de ondertekening van een koopcontract voor deze woning is de makelaarscourtage ten bedrage van 3,57% (incl. 19% BTW) van de verkoopprijs van het notarisonroerend goed door de koper verschuldigd aan First Citiz GmbH.

Stadsdeel

Steglitz, gelegen in het zuidelijke deel van de stad, is een familie-, residentiële en levendige wijk. Hoewel Steglitz iets aan de rand ligt, is het relatief goed verbonden en kunt u zowel de luchthavens als het centraal station in minder dan een uur bereiken. Steglitz is ideaal om te winkelen en is de thuisbasis van verschillende zeer moderne winkelcentra. De straat Schlossstrasse is bijzonder levendig, omzoomd met winkel- en voetgangersstraten. Op cultureel gebied is Steglitz niet te overtreffen, vooral dankzij het Haus am Waldsee, internationaal podium voor hedendaagse kunst. Het is ook een wijk met interessante architectuur, een mix van art deco gebouwen, burgerlijke gebouwen en originele hedendaagse constructies. Gelegen in de buurt van beroemde Berlijnse meren zoals Wannsee en Schachtensee, is Steglitz het ideale gebied voor liefhebbers van ruimte en natuur.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Instapklaar tweekamerappartement

Grote zonovergoten loggia

Lichte, ruime kamers

Aparte keuken met ruimte om te dineren en maaltijden te bereiden

Dicht bij parken en het Teltowkanal

Uitstekend winkelen in Das Schloss

Grote kelder bergruimte

Goed onderhouden gemeenschappelijke tuin

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven57.49 m²

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens