Instapklaar: 3-kamer penthouse met terras en lift naast Spree en Treptower Park

10245 Berlijn
Zolder • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 112.07 m² • 5de verdieping • ref: 941-FCB23
€ 749.000
Dit stijlvolle en lichtovergoten penthouse met terras is gelegen op de 5e verdieping met lift van een charmant, goed onderhouden oud gebouw in het hart van de trendy Berlijnse wijk Friedrichshain.

Het bestaat uit een ruime woonkamer met eethoek en toegang tot een terras. Grote ramen overspoelen de kamer met natuurlijk licht en benadrukken de verfijnde combinatie van moderne esthetiek en klassieke details die het erfgoed van het gebouw weerspiegelen. De goed uitgeruste keuken met gaskookplaat is functioneel en biedt opbergruimte. De slaapkamer is ruim en licht met bergruimte en voldoende ruimte voor een bureau, en heeft toegang tot een van de twee goed ingerichte badkamers en een inloopkast.

Het appartement wordt verkocht met een ingerichte keuken, die bij de prijs is inbegrepen.

Het team van het makelaarskantoor First Citiz Berlin regelt graag een bezichtiging van dit charmante appartement voor u!

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Voor dit aanbod wordt bemiddelingskosten betaald. Bij de ondertekening van een koopcontract voor deze woning is de makelaarscourtage ten bedrage van 3,57% (incl. 19% BTW) van de verkoopprijs van het notarisonroerend goed door de koper verschuldigd aan First Citiz GmbH.

Stadsdeel

Friedrichshain, gelegen in Oost-Berlijn, is een levendige en trendy wijk die herinnert aan het Sovjetverleden van Berlijn in de stad. De Karl-Marx Allee, die de Alexanderplatz met de Frankfurter Tor verbindt, biedt met zijn indrukwekkende afmetingen een treffend voorbeeld van stalinistische architectuur. Het is ook een groen gebied, vooral het Volkspark, beroemd om zijn barbecueplaatsen en de openluchtbioscoop. Het gebied vele winkels, bars en restaurants rond de Boxaghener Platz, beroemd om zijn vlooienmarkt. De RAW, een culturele en alternatieve plek, bestaat uit voormalige hangars die zijn omgebouwd tot werkplaatsen, restaurants, sporthallen, bars en clubs. Langs de Spree is de voormalige Berlijnse Muur een openluchtkunstgalerie geworden, de East Side Gallery, met schilderijen van internationale kunstenaars. Sinds enkele jaren is dit gebied bezig met vastgoeduitbreiding. Verschillende internationale bedrijven, waaronder Zalando, hebben hun hoofdkantoor in de buurt gevestigd.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Instapklaar penthouse nabij de Spree

Onderhouden en charmant gebouw

Lichtovergoten kamers met gezellig terras

Slaapkamer met grote badkamer

Twee uitstekend uitgeruste badkamers

Aparte en volledig uitgeruste ingerichte keuken

Op de 5e verdieping met lift

Centrale ligging in het trendy Friedrichshain

Treptower Park & Spree op loopafstand

Directe verbinding met de luchthaven BER

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven112.07 m²
Lift
Terras

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens