Sant'Antioco, 2 GEMEUBILEERDE UNITS KLAAR VOOR LEVERING - UITSTEKENDE INVESTERING

Sant'Antioco, Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy
Appartement • 6 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 153 m² • Bovenverdieping
€ 189.000

2 GEMEUBILEERDE UNITS KLAAR VOOR OPLEVERING - UITSTEKENDE INVESTERING

Jachthaven, kleurrijke huizen en restaurants die de lucht bedwelmen met uitnodigende geuren, dit is Sant'Antioco, het eiland Sulcis gelegen in het zuidwesten van Sardinië.

Hier zijn een ongerepte zee en landschappen van het hoogste niveau de ideale bestemming voor zomervakanties en daarna. In feite zijn er veel plaatsen van historisch en landschappelijk belang die het een ideale locatie maken voor liefhebbers van schoonheid en natuur.

Bij de ingang van de stad, in een volledig gerenoveerd gebouw, bieden wij u twee prachtige appartementen aan, ideaal als hoofdverblijf - ze kunnen worden samengevoegd, 1e en 2e verdieping - en als investeringsgebruik gezien de grote huurvraag.

Eenheden worden niet afzonderlijk verkocht.

Een onafhankelijke ingang geeft toegang tot een grote binnenplaats gewijd aan een of twee auto's, vanaf hier op de bovenverdieping vinden we het eerste appartement en momenteel met een wenteltrap heeft u toegang tot het appartement op de tweede verdieping.

Beide eenheden, elk onafhankelijk met betrekking tot nutsvoorzieningen, bestaan uit een grote woonkamer met open haard en open keuken, balkons -op de eerste verdieping- badkamer met douche, kast / wasruimte en twee grote slaapkamers.

Beide appartementen worden volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht, zoals op de foto's te zien is.

Het voorstel wordt gecompleteerd door warm/koud splitsingen in alle kamers van het huis - woongedeelte en slaapkamers - en een fotovoltaïsch systeem van 3 kW voor elke unit.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers4
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven153 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Tuin
Wasmachine

Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy, Sant'Antioco

TypeAppartement
Bouwjaar2005
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens