Luxe 2/3-kamer penthouse met balkon in Friedrichshain

10243 Berlijn
Zolder • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 59.11 m² • 6de verdieping • ref: 1025-93-FCB23
€ 632.831
Lees meer over het project in Friedrichshain:

De woning is gelegen op een van de meest gewilde locaties in Berlijn - in het populaire Friedrichshain. Deze populaire plaats staat bekend om de prachtige Karl-Marx-Allee, de wereldberoemde Alexanderplatz en de centrale Strausberger Platz. Groene gebieden zoals het Volkspark Friedrichshain of de Spree liggen ook in de directe omgeving.

Bijna geen enkele andere wijk verspreidt zoveel charme en diversiteit in Berlijn als het trendy Friedrichshain. Oorspronkelijk gevormd door creatieve mensen, is de wijk met zijn gevarieerde historische buurten nu een van de meest gewilde plekken om te wonen in de hoofdstad. Langs de Spree heeft de ontwikkeling "Media-spree" een wijk gecreëerd die het voormalige industriegebied tussen 'Ostbahnhof' en 'Oberbaumbrücke' een nieuw karakter heeft gegeven dat een mix van wonen en werken combineert met het aantrekken van grote bedrijven zoals Mercedes-Benz, Universal Music, Zalando en Amazon.

Gelegen op de grens van Mitte en Kreuzberg, gaat het woonensemble "The FRANZ" op in zijn levendige omgeving. Het gebied staat bekend om de wereldberoemde Berghain in de directe omgeving, evenals de clubs langs de Holzmarktstrasse en de East Side Gallery aan de Spree. De omliggende wijken, zoals rond de Boxhagener Platz, trekken omwonenden aan met hun alternatieve winkels, culinaire specialiteiten en bars en laten niets te wensen over.

Kerngegevens:

Beschikbare eenheden: 160

Kamers: van 1 tot 5

Woonoppervlak: van 36 m2 tot 159 m2

Vanaf 310.675 €

Met de aankoop van een condominium in Berlijn-Friedrichshain kiest u voor een aantrekkelijke woning op een absoluut eersteklas en opkomende locatie met een diverse buurt.

Ons First Citiz Berlin-team geeft u graag meer informatie over deze woningen of regelt een bezichtiging.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning en dit vastgoedproject is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Dit aanbod omvat alle eenheden die zich in hetzelfde vastgoedproject bevinden en waarvoor First Citiz GmbH alle relevante informatie ter beschikking stelt, inclusief prijslijsten van eenheden, plattegronden en lijst van nog beschikbare eenheden die te koop staan. De ontvanger van dit aanbod is verplicht First Citiz GmbH op de hoogte te stellen van het sluiten van een koopovereenkomst voor dit onroerend goed of enig ander onroerend goed dat zich in hetzelfde vastgoedproject bevindt.

Stadsdeel

Friedrichshain, gelegen in Oost-Berlijn, is een levendige en trendy wijk die herinnert aan het Sovjetverleden van Berlijn in de stad. De Karl-Marx Allee, die de Alexanderplatz met de Frankfurter Tor verbindt, biedt met zijn indrukwekkende afmetingen een treffend voorbeeld van stalinistische architectuur. Het is ook een groen gebied, vooral het Volkspark, beroemd om zijn barbecueplaatsen en de openluchtbioscoop. Het gebied vele winkels, bars en restaurants rond de Boxaghener Platz, beroemd om zijn vlooienmarkt. De RAW, een culturele en alternatieve plek, bestaat uit voormalige hangars die zijn omgebouwd tot werkplaatsen, restaurants, sporthallen, bars en clubs. Langs de Spree is de voormalige Berlijnse Muur een openluchtkunstgalerie geworden, de East Side Gallery, met schilderijen van internationale kunstenaars. Sinds enkele jaren is dit gebied bezig met vastgoeduitbreiding. Verschillende internationale bedrijven, waaronder Zalando, hebben hun hoofdkantoor in de buurt gevestigd.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Energie-efficiënt en energiezuinig vastgoed (B-klasse)

Toplocatie op de grens van Mitte & Friedrichshain

Op loopafstand van de Mercedes-Benz Arena en de oevers van de Spree

3x haltes vanaf Alexanderplatz

Gloednieuwe luxe ontwikkeling

Aangelegde groene gemeenschappelijke tuin

Edel eiken parket met vloerverwarming

Ramen met meerdere beglazing van vloer tot plafond

Commissievrij voor kopers

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven59.11 m²
Lift

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens