4 kamer appartement in Schoneberg - prachtige combinatie van klassiek en modern

Berlijn
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 115.35 m² • 2de verdieping • ref: 881-17-FCB23
€ 1.183.016
Deze gloednieuwe luxe vastgoedontwikkeling 'Am Winterfeldt' profiteert van een uitzonderlijke locatie in het centrale district Schöneberg. Het is gelegen in de meest gewilde wijk van Berlijn-West , bekend om zijn vele cafés, restaurants, boetieks en wekelijkse markten. De ambassadewijk, het wereldberoemde luxe warenhuis KaDeWe en de Kurfürstendamm liggen op loopafstand. Het gebied biedt een rijk cultureel leven met gerenommeerde kunstgalerijen, musea en concertzalen zoals de Berliner Philharmoniker en de nieuwe National Gallery. Het is ook omgeven door vele groene gebieden en parken zoals Heinrich von Kleist-Park, Viktoria-Luise-Platz en Park am Gleisdreieck. Het gebied biedt een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer met verschillende metrolijnen (U1, U2, U3, U4 en U7). Hierdoor kunnen stadsoriëntatiepunten zoals Alexanderplatz, Potsdamer Platz of Zoologischer Garden gemakkelijk worden bereikt.

Het gebouw biedt een stijlvolle en elegante architectuur met royale volumes, grote ramen, balkons en gemeenschappelijke tuin. De appartementen profiteren van geoptimaliseerde plattegronden en kwaliteitsvoorzieningen van Duitse makelij.

Hoogwaardige armaturen zoals hoogwaardige eiken parketvloeren, grote deuren, kamerhoge ramen en vloerverwarming bieden een gevoel van zowel ontspannen als prestigieus wonen. De badkamers zijn uitgerust met zowel een douche als een bad en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De aangelegde tuin in combinatie met ruime loggia's, terrassen en balkons bieden een unieke woonervaring in hartje Berlijn!

Bij het kopen van een woning in de 'Am Winterfeldt' kiest u voor een eersteklas woning in een absoluut populair gebied, vooral onder ondernemers, start-uppers, ontwerpers, kunstenaars:

Het spreekt voor zich dat dit project met deze meest gewilde locatie een uitstekende vastgoedinvestering vertegenwoordigt met een sterke vraag naar verhuur en een enorm potentieel voor prijsstijging.

Het team van First Citiz Berlin geeft u graag meer informatie over deze unieke accommodatie en de beschikbaarheid van de accommodatie.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning en dit vastgoedproject is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Dit aanbod omvat alle eenheden die zich in hetzelfde vastgoedproject bevinden en waarvoor First Citiz GmbH alle relevante informatie ter beschikking stelt, inclusief prijslijsten van eenheden, plattegronden en lijst van nog beschikbare eenheden die te koop staan. De ontvanger van dit aanbod is verplicht First Citiz GmbH op de hoogte te stellen van het sluiten van een koopovereenkomst voor dit onroerend goed of enig ander onroerend goed dat zich in hetzelfde vastgoedproject bevindt.

Stadsdeel

Schöneberg is een contrasterende wijk, zowel uitbundig als residentieel, gelegen in West-Berlijn. Het staat bekend om de KaDeWe, het historische luxe warenhuis van Berlijn, gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. Het imposante stadhuis is omzoomd met een plein waar wekelijks een van de grootste openluchtmarkten van Berlijn is. In de buurt biedt het grote RudolfWilde Park een aangename wandeling, met zijn kleine barokke kasteel aan het meer. Nollendorfplatz is een zeer levendige wijk met zijn restaurants, bars en straatconcerten in de zomer. Er zijn ook veel kunstgalerijen in de Potsdamerstrasse, zoals het Kunstpalais. Schöneberg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met name dankzij de metro die sommige Art Nouveau-resorts waard is om te bezoeken. In Schöneberg bevinden zich verschillende goed bewaarde art-decogebouwen, die samenleven met gebouwen uit de jaren 1950 en luxe nieuwbouwprojecten.ater, cabarets, bars ...), zoals rond de Akazienstrasse.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Luxe nieuwbouw met uitstekende energie-efficiëntieklasse

Absoluut centrale locatie, naast de diplomatieke wijk, 1 halte van KaDeWe en 4 haltes van Postdamer Platz

Mooie woonwijk naast Winterfeldtplatz, Nollendorplatz en Akazienkiez

Uitstekende vervoersverbindingen (U1, U2, U3, U4, U7 en S-Bahn)

Leuke en ontspannende gemeenschappelijke tuin

Naburige parken: Heinrich-von-Kleist & Rudolf-Wilde & am Gleisdreieck

Unieke imposante architectuur met geoptimaliseerde leefruimte

Edel eiken parket met vloerverwarming

Hoge deuren en verdiepingshoge isolerende ramen (meer licht en leefruimte gevoel)

Inloopregendouche, elegante armaturen en keramische elementen

Lift, privékelders en parkeerplaatsen

Rechtstreeks van de ontwikkelaar: Geen makelaarskosten voor koper!

Geschikt voor eigen gebruik en veilig beleggen

Project Video ==> https://www.youtube.com/watch?v=_GIGeQs6-Lk

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven115.35 m²
Balkon
Lift
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens