Gloednieuwe Appartementen in Javea Alicante

Alicante
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 82 m² • 2de verdieping • ref: ALC-00473-20982
€ 335.000
Luxe Appartementen in een met Zwembad Versierd Complex in Jávea Alicante

Ontdek deze royale appartementen gelegen in de charmante enclave Jávea, gelegen in het noordelijke deel van de provincie Alicante. Deze locatie is een integraal onderdeel van de beroemde regio Costa Blanca, geroemd om zijn mediterrane stranden, uitzonderlijk klimaat en culinaire hoogstandjes. Jávea is een boeiende kustplaats met idyllische stranden en een pittoresk historisch centrum, waar alle essentiële voorzieningen voor een comfortabele levensstijl direct beschikbaar zijn.

Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 3 minuten rijden, zodat u heerlijk kunt ontspannen aan de kust. Appartementen te koop in Jávea, Alicante zijn gunstig gelegen op slechts 5 minuten loopafstand. Deze appartementen bieden gemakkelijke toegang tot supermarkten, scholen, medische voorzieningen, apotheken en een breed scala aan restaurants. Bovendien biedt Jávea naadloze verbindingen met andere boeiende bestemmingen , inclusief Denia, vol met een scala aan recreatieve activiteiten. De regio is ook goed verbonden met de luchthaven, met een reistijd van ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Deze appartementen bevinden zich in een exclusief privécomplex en beschikken over een scala aan aantrekkelijke voorzieningen, waaronder weelderige tuinen, verfrissende zwembaden, een goed uitgeruste fitnessruimte en beveiligde parkeerfaciliteiten. Elk appartement is voorzien van een eigen aangewezen parkeerplaats, een berging en een eigen terras. Er is een verscheidenheid aan plattegronden beschikbaar, waaronder configuraties met 2 en 3 slaapkamers, elk met 2 goed uitgeruste badkamers, waarvan er één de master suite siert.

De keukenruimtes van de appartementen lopen naadloos over in de ruime woonkamer en eetkamer, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat. Als u overweegt appartementen te kopen in de fascinerende omgeving van Jávea, Spanje, zijn deze woningen een uitzonderlijke keuze.


ALC-00473

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven82 m²
Totaal111 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Alicante

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens