Huis voor Kopen in Saint-Raphaël, Frankrijk

Saint-Raphaël
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 101 m² • ref: 2461-BRINGS-63-.
€ 491.400
Grijp de unieke kans van deze prachtige bastidon met een prachtig uitzicht op zee, niet over het hoofd gezien, gelegen in het charmante stadje St RAPHAEL in de plaats genaamd AGAY, het zuidoosten van de VAR (83530).
Ideaal als hoofd- of tweede verblijfplaats, deze villa is ook perfect voor gebruik als vakantiewoning.
Deze woning, gelegen in een uitzonderlijk condominium, omgeven door een verscheidenheid aan vegetatie in een park van 4,5 ha, beveiligd met conciërge en uitgerust met een zwembad van 8 bij 25 m, een tennisbaan en petanquebaan.
Deze woning biedt een idyllische leefomgeving met een prachtig uitzicht op zee, stranden, winkels, bushalte en trein te voet
Deze bastidon van 62 m² Loi carrez en 39 m² vloeroppervlak op 3 niveaus waaraan 2 terrassen van respectievelijk 15 m² en 10 m² zijn toegevoegd, evenals een perceel van 50 m²
U zult genieten van een aparte keuken zorgvuldig ingericht, een badkamer, toilet, een lichte woonkamer met open haard woonkamer die uitkomt op een terras met uitzicht op de zee.
Bij de zuid-oost entree heb je een tweede terras
Op de mezzanine, een slaapkamer met een badkamer, toilet.
In souplex geniet u van een master suite met doucheruimte, toilet en een ruimte die plaats biedt aan een andere slaapkamer of kleedkamer.
Dubbele airconditioning.
De woning wordt gecompleteerd door een eigen parkeerplaats.
Een garage is beschikbaar, maar is niet bij de prijs inbegrepen.
Naast al deze voordelen zit de regio Agay vol met activiteiten en bezienswaardigheden om te ontdekken. U kunt genieten van de zandstranden, de wandelpaden langs de kust verkennen of een bezoek brengen aan de charmante omliggende dorpjes.


Makelaarskosten ten laste van de verkoper. In een condominium van 65 kavels. Gemiddeld aandeel van de voorlopige begroting € 3.590/jaar. Er loopt geen procedure. Energieklasse D, Klimaatklasse A Geschatte gemiddelde jaarlijkse energie-uitgaven voor standaardgebruik, gebaseerd op energieprijzen voor het jaar 2021: tussen € 1020,00 en € 1440,00. Deze woning wordt u aangeboden door een handelsagent. Informatie over de risico's waaraan deze eigenschap is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Geohazards: georisques.gouv.fr

Uw BRING'S-Réseau-adviseur en makelaarskantoor Parijs: Corine CLEMENT - Tel. 0674662300
Handelsagent (eenmanszaak)
SFCR-392636866
RCP-ACI24446

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers3
Toiletruimten3

Oppervlakken

Leven101 m²
Tuin50 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Parkeerplaats
Tennis
Zwembad

Saint-Raphaël

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraad
D
194
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
5