Vrijstaande villa met 5.700m² privépark

Decimomannu, Strada Comunale Bia Marè
Villa • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 178 m² • Begane grond
€ 289.000

Vrijstaande villa midden in de natuur in Decimomannu

Gelegen op een rustige, besloten locatie en omgeven door weelderige vegetatie, is deze vrijstaande villa een oase van rust en comfort.

Met een opvallend ontwerp dat rustieke en moderne elementen vakkundig combineert, biedt deze residentie een royale en functionele leefruimte, volledig verdeeld over één verdieping.

Bij de ingang wordt u begroet door een ruime lichte kamer, verrijkt met een open haard die warmte en charme geeft, ideaal voor momenten van ontspanning met vrienden. Een gezellige eetkamer bevindt zich naast de aparte keuken, waardoor een perfecte setting ontstaat voor het ontvangen en ontvangen van gasten.

De villa beschikt over vier slaapkamers, waarvan één op een mezzanine, die voldoende ruimte bieden voor familie en vrienden.

Twee complete badkamers en een comfortabele wasruimte zorgen voor gemak en dagelijks comfort.

Buiten biedt een groot privépark van 5.700 m², omheind om privacy en veiligheid te garanderen, een ideale omgeving om te genieten van de omringende natuur.

De bewoonbare veranda's laten u in elk seizoen genieten van de prachtige omringende landschappen, terwijl de olijfbomen een vleugje karakter en authenticiteit toevoegen.

Daarnaast is de villa voorzien van zonnepanelen en splitsingen voor maximaal comfort en energiebesparing.

Deze woning is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een huis zonder trappen, in perfecte staat, waar ze in rust en harmonie met de natuur kunnen leven, zonder renovatiewerkzaamheden te hoeven ondergaan.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven178 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Beveiliging
Garage
Intercom
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin
Wasmachine

Strada Comunale Bia Marè, Decimomannu

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar2010
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens