TE KOOP| LANDHUIS op het eiland MADEIRA

Funchal
Boerderij • 6 kamer(s) • 9 bed. • 7 bad. • 670 m² • ref: 1ca92089-62a1-4310-9431-4fe9f1834523
€ 3.500.000

Ik presenteer u hier een uitzonderlijke kans om een van de meest exclusieve eigendommen op het eiland Madeira en in Funchal te verwerven.

Gelegen te midden van weelderige vegetatie van bomen en bloemen, heeft dit landgoed een totale oppervlakte van 12.675 m2 en biedt het een absoluut prachtig uitzicht over de stad Funchal en de Atlantische Oceaan daarachter.

Het landgoed beschikt over een kapel, een traditioneel huis dat dateert uit het begin van het landgoed, evenals een zeer modern hoofdgebouw met alle voorzieningen van de 20e eeuw

Overzicht van het hoofdgebouw:

Met een oppervlakte van 544 m2 toont dit project hedendaagse architectuur, bestaande uit in totaal 6 slaapkamers (1 ensuite), 7 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer en eetkamer. Vanuit de keuken en eetkamer heeft u toegang tot een terras naar aparte terrassen waar u uw dag kunt beginnen onder het genot van een kopje koffie en uw gasten kunt vermaken met Funchal en de Atlantische Oceaan onder u.

Het hoofdgebouw beschikt ook over een binnenzwembad (momenteel niet in gebruik), een garage voor 2 auto's en een kunststudio van 500m2 die indien nodig kan worden omgebouwd tot extra kamers/suites.

Ontworpen door de bekende architect João Favila Vieira de Sousa Meneses, nestelt dit nieuwere huis zich in de berghelling, waardoor een unieke combinatie ontstaat van oude en nieuwe gebouwen op hetzelfde terrein

Het hoofdgebouw is uitgerust met alle moderne voorzieningen zoals airconditioning, centrale verwarming, domotica, dubbele beglazing en grote ramen met een onvergelijkbaar uitzicht over de vallei en over de oceaan.

Oorspronkelijk huis, dat nu is omgebouwd tot een gastenverblijf:

Een schilderachtig cottage-achtig huis met 177 m2 woonoppervlakte en bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan 2 ensuite, en een extra badkamer, een woonkamer met houten plafonds en een open haard voor de koelere avonden.  De keuken in Amerikaanse stijl is volledig uitgerust en heeft een gezellige eethoek en een grote wasruimte in de buurt.

Dit pand dateert uit de 18e eeuw en is volledig gerestaureerd met behoud van zijn oorspronkelijke charme.

Dit huis dient als aanvulling op het hoofdverblijf dat zich op de heuvel erboven bevindt.

De kapel van Quinta da Alegria:

Deze kleine kapel, die dateert uit 1608, heet ' Capela da Alegria, en gaf de naam aan de oorspronkelijke laan die naar het pand leidde.

Het hele pand is omsloten door stenen muren die totale privacy bieden voor de bewoners.


Ruimten

Kamers6
Slaapkamers9
Badkamers7

Oppervlakken

Leven670 m²
Kavel13000 m²
Intern810 m²
Airconditioning
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Funchal

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Energie-efficiëntiegraad
C
ID1196-8976