Trendy Berlin-Mitte! Gloednieuw 2-kamer appartement met groot terras

13357 Berlijn
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 72.01 m² • ref: 1540-12-FCB23
€ 485.000
Welkom bij The Backyard : Exclusieve condominiums op een centrale locatie.

Even voorstellen: Een appartementengebouw met in totaal 91 commissievrije appartementen, ingebed in de opkomende wijk Wedding, die zich heeft ontwikkeld tot een van de populairste buurten van Berlijn.

Midden in de levendige wijk rond de Pankstrasse wachten u tal van culinaire, culturele en landschappelijke hoogtepunten. Van gezellige restaurants en charmante cafés tot hippe bars - er is hier voor elk wat wils. Met haar diverse kinderdagverblijven, scholen en universitaire faciliteiten biedt Wedding een ideale leefomgeving voor gezinnen en studenten. Korte afstanden naar supermarkten en S-Bahn- en U-Bahn-stations maken het leven in de wijk bijzonder gemakkelijk. Het nabijgelegen treinstation Berlin Gesundbrunnen biedt ook verbindingen met lokaal en langeafstandsvervoer.

Het gebouw beschikt over een groene binnenplaats en buitenruimtes die veel ruimte bieden voor burenbijeenkomsten. Kinderen kunnen zich uitleven op liefdevol ontworpen speeltuinen, terwijl ruime fietsenstallingen in het gebouw en op de binnenplaats duurzame mobiliteit in de stad mogelijk maken. De appartementen maken indruk met echt houten parketvloeren, vloerverwarming voor een gezellig binnenklimaat en geselecteerde designelementen in de badkamers. Het nieuwe gebouw met in totaal 91 appartementen biedt 1-4 kamerappartementen met efficiënte plattegronden, gemakkelijk bereikbaar met de lift.

Of het nu gaat om alleenstaanden, koppels of jonge gezinnen - iedereen vindt hier zijn nieuwe thuis. De terrassen of balkons verhogen de kwaliteit van de appartementen verder en nodigen uit tot verpozen. Welkom bij The Backyard in het hart van Wedding, waar stedelijk wonen samenkomt met comfort en een feel-good sfeer.

Ons team van First Citiz Berlin geeft u graag meer informatie over dit project of maakt een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning en dit vastgoedproject is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Dit aanbod omvat alle eenheden die zich in hetzelfde vastgoedproject bevinden en waarvoor First Citiz GmbH alle relevante informatie ter beschikking stelt, inclusief prijslijsten van eenheden, plattegronden en lijst van nog beschikbare eenheden die te koop staan. De ontvanger van dit aanbod is verplicht First Citiz GmbH op de hoogte te stellen van het sluiten van een koopovereenkomst voor dit onroerend goed of enig ander onroerend goed dat zich in hetzelfde vastgoedproject bevindt.

Stadsdeel

Wedding, gelegen in het noorden van Berlijn, is het toekomstige ontwikkelingsgebied van Berlijn dankzij de optimale ligging tussen de luchthaven van de stad en het centrum van Berlin-Mitte. Na lange tijd onderdak te hebben geboden aan de Turkse gemeenschappen, stelde het zich open voor vele culturen en trok het steeds meer nieuwe bewoners aan. Langs de rivier de Panke, een zijrivier van de Spree, bieden de nieuw aangelegde dokken veel mogelijkheden om te wandelen, zowel fietsend als wandelend. In het hart van het gebied ligt het gezellige Volkspark Humbolthain, een eilandje van groen. Het herbergt wachttorens uit de Tweede Wereldoorlog, die tegenwoordig worden bezocht en een prachtig uitzichtpunt over de omgeving bieden. In de zomer is het leuk om een verfrissende duik te nemen in de Plotzensee, een prachtig meer genesteld in het hart van Wedding en erg populair bij Berlijners. Winkelliefhebbers zullen ook blij zijn met het grote winkelcentrum in Gesundbrunnen.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Geen makelaarskosten koper

Gloednieuw appartement met balkon

Centrale ligging in de wijk Mitte (3 haltes naar Friedrichstrasse)

Strategische locatie, één halte naar het centraal station van Berlijn en de luchthaven BER

Op loopafstand van het Humboldthainpark en de Brusseler Kiez

Hoogwaardige bouwkwaliteit van toonaangevende ontwikkelaar in Duitsland

Echt houten parket met vloerverwarming

Lift & aparte kelderruimtes

Groene binnentuin met eigen speeltuin

Video tour ==> https://www.youtube.com/watch?v=KeHModiErWI

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven72.01 m²
Balkon
Lift
Terras

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens