Appartement te koop in Siracusa, Italië

Siracusa, 44 Via dell'Arsenale
Gemeubileerd appartement • 4 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 109 m² • 2de verdieping • ref: Appartamento vista mare Ortigia, Siracusa
€ 188.000

In het hart van Syracuse ligt het oudste deel, het eiland Ortigia, dat onder zijn natuurlijke en architectonische wonderen een opvallend deel van het werelderfgoed vertegenwoordigt.  Het appartement met zeezicht vat de suggestiviteit van deze betoverende plekken samen.

Op het eiland is er nog steeds een aanzienlijke historische grootsheid tussen Grieken, Romeinen, Byzantijnen en Noormannen die hebben bijgedragen om er een cultureel meesterwerk van te maken.

Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 109 vierkante meter en is gelegen in een condominiumcontext in de buurt van een jachthaven en een klein strand met kristalhelder water.  De interne structuur bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, een keuken, een badkamer en twee slaapkamers. Bijna alle kamers hebben een balkon. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw met een lift en de mogelijkheid om overdekte parkeerplaatsen te kopen.

De omgeving weerspiegelt de sterke impact van het toerisme op het eiland door middel van grote parkeerplaatsen, pubs en restaurants, een met bomen omzoomd park met een kinderspeelplaats en diverse commerciële activiteiten.  Het eiland Ortigia is ook gemakkelijk te voet bereikbaar via een brug die op slechts honderd meter afstand ligt.

Het appartement is onlangs gerenoveerd en behoeft geen verdere aanpassingen. Aanpasbaar aan verschillende toepassingen, ideaal zowel als woning als als vakantiehuis.

Tussen geschiedenis en moderniteit biedt het pand een uitstekende locatie voor wandelingen door de straten van het eiland om jezelf onder te dompelen in de kleuren en levendigheid van de plaatsen.  Mis het niet!

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven109 m²
Airconditioning
Alarm
Intercom
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Parkeerplaats

44 Via dell'Arsenale, Siracusa

Oosten oriëntatie
Zuiden oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
VoorwaardeUitstekende conditie
Bouwjaar1985
OmgevingResidentieel
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens