Vrijstaande woning te koop Ginostra, Lipari ME

Via Piani, 10, 98055 Lipari ME, Italy
Huis • 10 kamer(s) • 6 bed. • 4 bad. • 250 m² • Enkele verdieping • ref: Casa indipendente in vendita, Stromboli, Lipari (ME),
€ 885.000

Te koop in Ginostra, een natuurlijk gehucht op het eiland Stromboli, in de fascinerende en opwindende context van de Eolische archipel, bieden wij vier onlangs gerenoveerde wooneenheden aan. Het kleine dorpje Ginostra, gelegen op de klif met uitzicht op de betoverende Eolische Zee, biedt een adembenemend uitzicht op de eilanden Vulcano, Lipari, Panarea, Salina, Alicudi en Filicudi. Het wilde natuurlandschap, met vulkanische bodem en de nog steeds actieve vulkaan Stromboli, maken deze plek uniek in de wereld. De afwezigheid van wegen en alleen paden die te voet kunnen worden afgelegd, betekent dat de tijd een heel andere dimensie krijgt.

De vier historische wooneenheden, met inachtneming van de beperking van de onmogelijkheid om nieuwe gebouwen te bouwen, bestaan uit een tweekamerappartement op de begane grond van 65 vierkante meter, een studio-appartement op de eerste verdieping van 48 vierkante meter met een balkon met uitzicht op de zee en de Eolische eilanden, nog een tweekamerappartement op de begane grond van 62 vierkante meter met een terras en een driekamerappartement op de eerste verdieping van 75 vierkante meter met een terras en raam met uitzicht op de zee en de Eolische eilanden. De units zijn uniek in hun soort en bieden de kans om op een mooie en tijdloze plek te wonen.

Voor meer informatie of om een bezoek te boeken, aarzel niet om contact met ons op te nemen

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers6
Badkamers4

Oppervlakken

Leven250 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Terras

Via Piani, 10, 98055 Lipari ME, Italy, Ginostra

Noorden oriëntatie
Oosten oriëntatie
Westen oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
Bouwjaar1800
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens