Appartement voor Kopen in Antibes, Frankrijk

Antibes
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 67 m² • 3de verdieping • ref: 1504264
€ 432.000
iad France - Chahira Boulares biedt: Gelegen op een steenworp afstand van de stranden van La Salis en de pittoreske haven, biedt dit appartement van 67 m2, genesteld op de derde verdieping van een beveiligde residentie met lift, een idyllische leefomgeving. Zodra u binnenkomt, wordt u begroet door een lichte woonkamer en een open keuken van in totaal 28m2, die uitkomt op een zonneterras waar u kunt genieten van een zachte zeebries.

De twee slaapkamers, een van 10m2 en de andere van 17m2, bieden een oase van rust met hun eigen balkon, zodat u in alle rust kunt ontspannen. Een badkamer en een toilet maken de leefruimte compleet.

Bovendien zult u de nabijheid van de winkels waarderen, waar u kunt wandelen en genieten van de levendige sfeer van deze kustwijk. U profiteert ook van een garage en een kelder. Het appartement is gerenoveerd, met parketvloer en een inloopdouche voor een vleugje luxe op dagelijkse basis.

De parkeerplaats omvat 2 plaatsen op een rij en is niet inbegrepen in de prijs, het zal nodig zijn om 12000 euro toe te voegen voor de parkeerplaats.

Activa:
Kelder in de kelder
Dicht bij het treinstation 3 minuten lopen
Haven van Antibes 4 minuten lopen
Lokale winkels

Deze onroerend goed advertentie betreft 1 hoofdperceel gelegen in een condominium dat niet onderworpen is aan een lopende procedure en met een bedrag van ongeveer 110 € per maand (of 1320 € jaarlijks) aangegeven door de verkoper. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE C-index 138 en GES D-index 32. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Mevr. Chahira Boulares EI (ID 75904), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van GRASSE onder het nummer 82033281, houder van de onroerendgoedkaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers3
Vloeren5
Slaapkamers2
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven67 m²
Lift
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Antibes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar1974
Energie-efficiëntiegraad
C
138
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
32